Webwinkel met backoffice op maat

In augustus 2015 ging KidzzModa van start, een nieuwe webwinkel gericht op kinderkleding. Smeding Concepts verzorgde de ontwikkeling van een technisch platform voor de webshop en de bijbehorende back office.

Daarnaast was Smeding Concepts in samenwerking met Ik Zoek Tim verantwoordelijk voor de huisstijl van KidzzModa (online en offline). Tevens verzorgen we voor KidzzModa het project management rondom de website en marketing in de vorm van advies, het aansturen van partners en het maken van functionele en technische ontwerpen.

De webshop wordt aangestuurd vanuit een maatwerk webapplicatie die naadloos aansluit op de samenstelling van het assortiment en de dagelijkse processen binnen de bedrijfsvoering van de webwinkel. De keuze voor een maatwerkoplossing maakte het mogelijk om een groot aantal 'slimmigheden' in te bouwen. Op de website zorgt dit voor een betere gebruikservaring en hogere conversie. Aan de achterkant zorgt het voor meer gebruiksgemak en efficiënter gebruik van tijd door medewerkers van KidzzModa.

Een selectie van onze gerealiseerde projecten