Vaste internetpartner brancheorganisatie

Sinds 2009 is Smeding Concepts als vaste internetpartner van ICTWaarborg, de brancheorganisatie voor computerwinkels, servicebedrijven en zakelijke ICT-dienstverleners. Deze vakorganisatie biedt klanten van deelnemende bedrijven extra zekerheid door middel van een verplichte certificering, kwaliteitsrichtlijnen, waarborg t.a.v. verplichtingen en bemiddeling bij geschillen. Deelnemers profiteren onder meer van marketingtools, kennisoverdracht en inkoopvoordeel.

Extranet ICTWaarborg

Voor ICTWaarborg ontwikkelde Smeding Concepts een maatwerk webapplicatie. In het extranet van ICTWaarborg kunnen deelnemers en relaties inloggen om zelf hun gegevens te beheren en online diensten af te nemen.

Het extranet speelt een centrale rol in de organisatie van ICTWaarborg. Certificering, relatiebeheer, beheer van de websites en online mailings vinden plaats in één omgeving. Ook bij activiteiten als de organisatie van de jaarlijkse ICTVakdag, de ICTWaarborg Awards en initiatieven als OndernemersPC en ICTKeurmerk is er een rol voor het extranet van ICTWaarborg.

Diverse websites voor ICTWaarborg

Als internetpartner is Smeding Concepts tevens verantwoordelijk voor de bouw van alle publieke websites van ICTWaarborg, waaronder ICTWaarborg.nl, ICTVakdag.nl en ICTKeurmerk.nl. Smeding Concepts werkt hierbij nauw samen met Haarsma Media, dat het grootste deel van de vormgeving voor ICTWaarborg verzorgt.

Voor de verschillende vakgroepen binnen de brancheorganisatie werden brancheportals ontwikkeld, waar consumenten eenvoudig bijvoorbeeld een computerwinkel of automatiseerder kunnen vinden. De websites worden allen aangestuurd en beheerd via het extranet van ICTWaarborg.

Een selectie van onze gerealiseerde projecten