Online marketing gericht op rendement en groei

Je potentiële klanten zijn via het web op zoek naar bedrijven zoals het jouwe. Hoe bereik je deze doelgroep en hoe zet je contactmomenten om in omzet en waardevolle nieuwe relaties? Met onze eigen internetconcepten bereikt Smeding Concepts maandelijks ruim 100.000 potentiële klanten in diverse branches. Maak net als wij van het web een belangrijke motor binnen je bedrijfsvoering.

Zoekmachineoptimalisatie

Elke zoekopdracht staat voor de vraag naar informatie of een product of dienst. Het antwoord op die vraag kan ook jouw dienstverlening zijn. De kunst is om goed gevonden te worden.

Alle websites die wij bouwen zijn technisch al geoptimaliseerd voor zoekmachines. We helpen opdrachtgevers daarnaast bij het verbeteren van hun teksten en het vergroten van hun autoriteit binnen Google. We zetten zo veel mogelijk in op advies, zodat je zelf kunt blijven verbeteren aan je vindbaarheid. Wanneer bestaande websites niet goed te vinden zijn onderzoeken we hoe dit kan worden verholpen.

Wil je het bereik van je website in zoekmachines verder vergroten, denk dan eens na over de mogelijkheden om te adverteren via de gesponsorde resultaten. Met een AdWords-campagne bepaalt u zelf wie je wilt bereiken en met welke kosten.

Conversie-optimalisatie

Hoeveel nieuwe klanten houd je maandelijks over aan je website? Mooie bezoekersaantallen zijn leuk, maar uiteindelijk gaat het om wat de tijd en geld die je investeert in online marketing oplevert. Verbeter je website en bezoekersstromen zodanig dat zo veel mogelijk bezoekers voor zij je website hebben verlaten zijn veranderd in waardevolle relaties.

E-mailmarketing en sociale media

E-mailmarketing en sociale media lenen zich uitstekend voor het onderhouden van de relatie met (potentiële) klanten. Creëer wederzijds waardevolle contactmomenten, houd je doelgroep de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en reageer op vragen en opmerkingen van je volgers. Smeding Concepts helpt bij het uitstippelen van je strategie en levert praktische hulpmiddelen.

Werkt onder meer voor

XLCASA
ICTWaarborg
Microsoft
Rotshuizen Geense Advocaten

Websites

Mooie en gebruiksvriendelijke websites om je bedrijf te presenteren aan de wereld.

Webapplicaties

Gereedschap op maat om organisaties slimmer en effectiever te laten werken.

Online marketing

Laat klanten je vinden en ga voor een maximaal resultaat dankzij de kansen van het internet.

Hoe kunnen we samen het rendement uit online marketing maximaliseren?